Lichaamsanalyse

 

 

Wil jij weten hoe het ervoor staat met jouw lichaam? Een lichaamsanalyse is een kort consult van ongeveer 20 minuten, waarbij je gewicht wordt gemeten en je vetpercentage, spiermassa, visceraal vet en je BMI wordt berekend. Tevens wordt je energiebehoefte en de behoefte aan hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en vetten berekend. Dit consult is geheel gratis!

 

Een gezond gewicht wil niet altijd zeggen dat je ook gezond bent van binnen. Iemand die een gezond gewicht heeft, maar wel een ongezonde leefstijl aanhoudt, heeft net zoveel kans op diabetes type 2, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en andere ziekten als mensen met overgewicht. Het gevaar is alleen dat je het niet zo makkelijk aan de buitenkant ziet.

 

Door middel van wegen en meten komen we erachter of jouw gewicht en percentages aan de richtlijnen voldoen en of je dus gezond van binnen en van buiten bent.

 

Tevens ontvang je korte informatie over een gezonde leefstijl en krijg je een informatieboekje met daarin jouw resultaten mee naar huis.

 

Is dit iets voor jou? Neem dan contact op via het contactformulier op de pagina contact of meld je gelijk aan en vul onderstaand aanmeldingsformulier in en stuur deze per e-mail naar info@voedingsconsulentchantal.nl

Download
Aanmeldingsformulier.docx
Microsoft Word document 221.9 KB