Over mij

 

Mijn naam is Chantal Dekkers-Poppelier, gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik ben 27 jaar oud en woonachtig in Gorinchem. Sinds september 2017 ben ik getrouwd met Sander en samen hebben sinds 3 april 2018 een hele mooie en lieve dochter, Isabella.

 

Ik begeleid gezonde mensen met overgewicht en mensen die willen aankomen, maar ook als je een gezond gewicht hebt, kun je bij mij terecht voor advies voor een gezonde leefstijl. Tevens geef ik adviezen en voorlichting aan zwangere vrouwen over een gezonde leefstijl. Mijn werkgebied is Gorinchem en omgeving. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en Gewichtsconsulenten Nederland (GCN), waarbij ik werk met de methode "ik mag alles eten".

 

 

 

Vanuit mijn interesse in voeding en mijn lijnverleden ben ik de opleiding tot gewichtsconsulent gaan volgen, waarna ik vervolgens mijn eigen praktijk als voedingsconsulent ben gestart om mensen te begeleiden en te coachen naar een blijvende gezonde leefstijl.

 

Zelf weet ik als geen ander hoe lastig het is om de nodige kilo’s kwijt te raken. Maar daardoor kan ik mij juist goed inleven in jou. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan wil ik graag met jou delen. Ik ben van mening dat je door bewust te kiezen, gevarieerd en met mate te eten en regelmatig te bewegen, je kunt afvallen en uiteindelijk op gewicht kunt blijven, maar het belangrijkste dat je ook nog kunt blijven genieten. Het is geen wondermiddel of een streng dieet, maar je krijgt deskundig advies. Samen kijken we welke manier het beste bij jou past!

 

Als gewichts-/ voedingsconsulent kan ik jou adviseren en coachen naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Mijn adviezen zijn gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding, dat wil zeggen dat ik geen diëten voorschrijf, maar ik leer je wat een gezonde leefstijl is. Belangrijk hierbij is je motivatie en de wil om je leefstijl te veranderen. Ik zal je motiveren, stimuleren, begeleiden en voorzien van de nodige tips, adviezen en informatie om jouw doel te bereiken.